Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Jei pageidaujate, galite kontroliuoti ir/arba ištrinti slapukus. Išsamesnė informacija čia https://www.aboutcookies.org/ Jei ištrinsite slapukus, jums gali reikėti rankiniu būdu pakeisti kai kurias parinktis kaskart, kai lankysitės interneto svetainėje, o kai kurios paslaugos ir funkcijos gali neveikti.

Kultūra ir žmonėsGamta ir augintiniaiŠeima ir sveikataMokslas ir ITSportasŠvietimasTrasaĮdomybėsRinkimų maratonas
ĮDOMYBĖS

„Valgyk kiek telpa“ restorane vaikinas suvalgė per daug 

2018 rugsėjo 21 d. 15:00
Restorano skaičiavimu, vidutiniškai vienas žmogus suvalgo apie 20-25 porcijas sušių. / 
Restorano skaičiavimu, vidutiniškai vienas žmogus suvalgo apie 20-25 porcijas sušių. / 
AFP/Scanpix nuotrauka

„Iron Man“ triatlonininkui iš Vokietijos Jaroslavui Bobrowskiui buvo uždrausta lankytis „valgyk kiek telpa“ tipo sušių restorane, kai jis suvalgė 100 porcijų maisto.

30 metų J. Bobrowskis dirba programuotoju, tačiau jis dalyvauja ir „Iron Man“ triatlono varžybose, todėl laikosi specialios dietos, pagal kurią nevalgo 20 valandų per dieną, o tada kemša, kiek jam telpa.

Praeitą savaitgalį jis su mergina užsuko į restoraną „Running Sushi“ Landshute, Bavarijoje, kur sumokėjo iš anksto nustatytą 15,9 euro kainą vienam asmeniui ir suvalgė apie 100 porcijų sušių. J. Bobrowskiui pagaliau pasisotinus, vienas iš restorano padavėjų pasakė, kad jis daugiau ten nėra pageidaujamas.

Tai nebuvo pirmas kartas, kai jis lankėsi „Running Sushi“ ir restorano personalas bei jo savininkas puikiai žinojo, kad klientas apetitu nesiskundžia. Tačiau pastarasis vizitas, per kurį jis viršijo ankstesniais kartais suvalgyto maisto kiekį, perpildė savininko kantrybės taurę.

Reuters/Scanpix nuotrauka
Reuters/Scanpix nuotrauka

„Ponas čia buvo keletą kartų ir mes pastebėjome, kad jis suvalgo iki 100 porcijų sušių, o tai nėra normalu, – laikraščiui „Donaukurier“ teigė vienas restorano darbuotojų. – Mums nepatinka vyti lauk klientus, tačiau šiuo atveju tai buvo būtina, nes kartais tiesiog nelikdavo sušių kitiems svečiams. Mums labai gaila!“

Restorano skaičiavimu, vidutiniškai vienas žmogus suvalgo apie 20–25 porcijas sušių.

Triatlonininkas nebuvo laimingas dėl tokio sprendimo ir savo nepasitenkinimą išreiškė „Google“, kur „Running Sushi“ yra labai gerai vertinamas lankytojų. Pamatęs J. Bobrowskio nusiskundimą, jam atsakė pats savininkas: „Pone Jaroslavai, labai apgailestaujame, kad teko uždrausti jums lankytis mūsų restorane, bet jūs visada valgote už 4–5 žmones.“

Jo istorijai plačiai pasklidus Vokietijoje, J. Bobrowskis į ją pradėjo žvelgti su humoru. Vis dėlto ne kiekvienam pavyksta suvalgyti tiek, kad būtum išmestas iš „valgyk kiek telpa“ restorano.

Paklaustas, kaip dabar malšins savo alkį, triatlonininkas atsakė, kad Landshute yra kitas „valgyk kiek telpa“ sušių restoranas. Jo darbuotojai taip pat pastebėjo, kad Jaroslavas nesiskundžia apetitu, tačiau, užuot uždraudę jam lankytis, jie subtiliai paklausia, ar triatlonininkas nenorėtų kito gėrimo, kad palengvintų virškinimą. Jis užsisako gėrimą, už kurį sumoka papildomai, ir tuomet valgo iki soties.

DALINTIS
ŽYMĖS
_
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaKomentaraiKonkursaiReklama
Kultūra ir žmonėsLietuvaMokslas ir ITPasaulisReklaminiai priedai
Rinkimų maratonasSportasŠeima ir sveikataŠvietimasPrenumerata
Trasa#AUGULIETUVOJE#LEGENDOS#SIGNATARŲDNRPrivatumo politika
#ŠIMTMEČIOINOVACIJOSKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2018 UAB "Lietuvos žinios"