Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISEKONOMIKASPORTASĮDOMYBĖSGIMTASIS KRAŠTASISTORIJA
ŽMONĖSGAMTA IR AUGINTINIAIŠEIMA IR SVEIKATAMOKSLAS IR ITKULTŪRAŠVIETIMASGYNYBAMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Migdoliniai bananai

 
2011 12 30 8:00

Patiekalui reikės: 40 g smulkiai maltų migdolų, 4 bananų, 1 v.š. aliejaus.

Smulkiai maltus migdolus suberkite į didelę plokščią lėkštę ir juose gerai pavoliokite stambiai supjaustytus bananus. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir apkepkite bananus 3-4 min. Jie turi būti švelniai apkrudę.

Patiekite su ledais ar pudingo kremu.

Skanaus!

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
#ATEITIESLYDERIAIEkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasKontaktai
GynybaĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėReklaminiai priedai
KomentaraiKonkursaiKultūraLietuvaPrenumerata
Mokslas ir ITPasaulisSportasŠeima ir sveikataKarjera
ŠvietimasTrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"