Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISEKONOMIKASPORTASĮDOMYBĖSGIMTASIS KRAŠTASISTORIJA
ŽMONĖSGAMTA IR AUGINTINIAIŠEIMA IR SVEIKATAMOKSLAS IR ITKULTŪRAŠVIETIMASGYNYBAMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas.Žaliasis troškinys

 
2013 05 03 10:15

Prireiks: keletos saujų špinatų (akstyvą pavasarį puikiai tinka dilgėlės), balto sūrio, kepintų sezamo sėklų, poros šaukštų grietinės, juodgrūdės sėklų.

Karštu vandeniu nuplikyti špinatus ar dilgėles, susmulkinti. Į įkatintą keptuvę dėti juodgrūdės sėklas, pakaitinti. Sudėti špinatus ar dilgėles, kai jie išleidžia sultis, sudėti smulkintą baltą sūrį, sezamo sėklas ir grietinę. Pašildyti, kol pradės leistis sūris. Labai greitas ir skanus patiekalas, tinkantis su paprasčiausia juoda duona ar bulvėmis.

Elena, Vilnius

Iki ge­­gu­­žės 9 d. kvie­­čia­­me pa­­si­­da­­lin­­ti jū­­sų mėgs­­ta­­miau­­sių pa­­va­­sa­­ri­­nių pa­­tie­­ka­­lų re­­cep­­tais, ku­­riuos siųs­­ki­­te el.p. zaidimai@lzinios.lt. Vi­­sus gau­­tus re­­cep­­tus pub­­li­­kuo­­si­­me rub­­ri­­ko­­je "Ska­­naus!". Net de­­šim­­čiai lai­­min­­gų­­jų pa­­do­­va­­no­­si­­me po Kotanyi prieskonių rinkinį.

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
#ATEITIESLYDERIAIEkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasKontaktai
GynybaĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėReklaminiai priedai
KomentaraiKonkursaiKultūraLietuvaPrenumerata
Mokslas ir ITPasaulisSportasŠeima ir sveikataKarjera
ŠvietimasTrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"