Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISEKONOMIKASPORTASĮDOMYBĖSGIMTASIS KRAŠTASISTORIJA
ŽMONĖSGAMTA IR AUGINTINIAIŠEIMA IR SVEIKATAMOKSLAS IR ITKULTŪRAŠVIETIMASGYNYBAMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas: Vištiena grietinėlės padaže

 
2011 11 16 15:00

Patiekalui reikės: 0,5 - 1 kg vištienos krūtinėlės, 300 ml grietinėlės, 1 didelio svogūno, 1 papriko, 0,5 citrinos, mėsos prieskoniai, bulvių prieskonių mišinio, baziliko, sojų padažo, kario prieskonių, patarkuoto parmezano arba Džiugo sūrio.

Vištienos krūtinėlę supjaustykite kvadratiniais gabaliukais ir pamarinuokite bent 30 min. su prieskoniais (0,5 citrinos sulčių, sojos padažas, bazilikas, mėsos prieskoniai, bulvių prieskonių mišinys).

Pamarinuotą vištieną pakepkite, kol pabals, tada dėkite supjaustytą svogūną ir papriką. Pakepkite kokių 10 - 15 min. Tuomet pilkite grietinėlę, paskaninkite kariu (jei mėgstate aštriau, berkite daugiau kario). Patroškinkite apie 5 min. ir apibarstykite patarkuotu sūriu. Luktelėkite pora minučių, kol sūris išsilydis.

Patiekite su makaronais arba ryžiais.

Skanaus!

Simona

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklama
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITReklaminiai priedai
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasPrenumerata
TrasaŽmonės#ATEITIESLYDERIAI#AUGULIETUVOJEKarjera
#LEGENDOS#SIGNATARŲDNR#ŠIMTMEČIOINOVACIJOS
Visos teisės saugomos © 2013-2018 UAB "Lietuvos žinios"