Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISEKONOMIKASPORTASĮDOMYBĖSGIMTASIS KRAŠTASISTORIJA
ŽMONĖSGAMTA IR AUGINTINIAIŠEIMA IR SVEIKATAMOKSLAS IR ITKULTŪRAŠVIETIMASGYNYBAMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Upėtakis su pievagrybiais

 
2012 12 21 9:15

Reikės: 1 kg žuvies, 5 pievagrybiai, konservuotų kukurūzų, builių, petražolių lapelių, mėsos sultinio, druskos.

Sumaišykite smulkiai supjaustytus išvirtus pievagrybius ar džiovintus baravykus, kukurūzus ir susmulkintus petražolių lapelius bei builius. Jais apiberkite į stiklinį ugniai atsparų indą sudėtą pasūdytą upėtakį. Užpilkite mėsos sultiniu iš dviejų kubiukų ir uždengę troškinkite. Troškintą žuvį patiekite su grietinės padažu.

Skanaus!

Gabrielė M., Vilnius

Siųskite savo mėgstamiausio kalėdinio patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
#ATEITIESLYDERIAIEkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasKontaktai
GynybaĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėReklaminiai priedai
KomentaraiKonkursaiKultūraLietuvaPrenumerata
Mokslas ir ITPasaulisSportasŠeima ir sveikataKarjera
ŠvietimasTrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"