Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISEKONOMIKASPORTASĮDOMYBĖSGIMTASIS KRAŠTASISTORIJA
ŽMONĖSGAMTA IR AUGINTINIAIŠEIMA IR SVEIKATAMOKSLAS IR ITKULTŪRAŠVIETIMASGYNYBAMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Spagečių apkepas

 
2012 09 13 9:01
Autorės nuotr.
Autorės nuotr.

Reikės: 200 g spagečių, 150 g pomidorų, 1 nedidelio svogūno, 1 šaukšto alyvuogių aliejaus, 4 kiaušinių baltymų, 4 šaukštų tarkuoto parmezano, bazilikų, juodųjų pipirų, druskos.

Makaronus išvirkite. Pomidorus nuplaukite, supjaustykite. Svogūną smulkiai supjaustykite.

Keptuvėje įkaitinkite šlakelį alyvuogių aliejaus, sudėkite svogūnus, pomidorus ir keletą minučių apkepkite. Sudėkite makaronus ir dar trumpai apkepkite. Nuimkite nuo ugnies, sudėkite sūrį, kiaušinių baltymus, žoleles. Paskaninkite pipirais ir druska ir išmaišykite.

Orkaitę įkaitinkite iki 220 °C. Sukrėskite į kepimo skardą (geriau į apskritą ir kepkite orkaitėje 20 minučių).

Skanaus!

Neringa L., Kaunas

Norite dalyvauti konkurse? Siųskite itališkos virtuvės patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Net devyni laimingieji laimės Kotanyi prieskonių rinkinius.

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
#ATEITIESLYDERIAIEkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasKontaktai
GynybaĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėReklaminiai priedai
KomentaraiKonkursaiKultūraLietuvaPrenumerata
Mokslas ir ITPasaulisSportasŠeima ir sveikataKarjera
ŠvietimasTrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"