Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISEKONOMIKASPORTASĮDOMYBĖSGIMTASIS KRAŠTASISTORIJA
ŽMONĖSGAMTA IR AUGINTINIAIŠEIMA IR SVEIKATAMOKSLAS IR ITKULTŪRAŠVIETIMASGYNYBAMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Silkė pataluose su granato sėklomis

 
2012 12 10 15:48
Autorės nuotr.
Autorės nuotr.

Salotoms reikės: virtų tarkuotų burokėlių, virtų tarkuotų morkų, virtų tarkuotų bulvių, silkės, supjaustytos mažais gabalėliais, kepintų svogūnų, supjaustytų kubeliais, granato vaisiaus, majonezo, druskos, pipirų.

Paimti didelę lėkštę, į vidurį lėkštės pastatyti stiklinę ar stiklainėlį ir sluoksniuoti salotas: aplink tą stiklainiuką dėti silkė, pusę tarkuotų burokėlių, svogūnus, druskos, pipirų, uždėti majonezo, antras sluoksnis silkės, bulvių, vėl druskos, pipirų, majonezo. Taip sudėti visus produktus, stengtis, kad aplink stiklinę gautųsi žiedas.

Paskutinis sluoksnis - burokėlių, gausiai aptepti majonezu, išimti stiklinę ir ant viršaus dėlioti granatų sėklas.

Skanaus!

Inesa Barčenkova

Siųskite savo mėgstamiausio kalėdinio patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
#ATEITIESLYDERIAIEkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasKontaktai
GynybaĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėReklaminiai priedai
KomentaraiKonkursaiKultūraLietuvaPrenumerata
Mokslas ir ITPasaulisSportasŠeima ir sveikataKarjera
ŠvietimasTrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"