Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISEKONOMIKASPORTASĮDOMYBĖSGIMTASIS KRAŠTASISTORIJA
ŽMONĖSGAMTA IR AUGINTINIAIŠEIMA IR SVEIKATAMOKSLAS IR ITKULTŪRAŠVIETIMASGYNYBAMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Rūkytos žuvies ir greipfrutų salotos

 
2012 03 08 7:45

Salotoms reikės: 200 g karštai rūkytų baikščiųjų slapukų išplėstinės, 2 raudonų greipfrutų, 1 avokado, 100 g salotų lapų.

Greipfrutus nulupkite, kad liktų tik minkštimas. Taip pat nulupkite ir griežinėliais supjaustykite avokadą. Salotas nuplaukite ir nuvarvinkite.

Gerai suplakite padažui skirtus produktus, užpilkite ant salotų ir sumaišykite. Žuvį supjaustykite arba suplėšykite juostelėmis ir išdėliokite viršuje.

Skanaus!

Marija Užtupienė, Kaunas

Siųskite ir jūs savo žuvies ar jūros gėrybių receptą ir dalyvaukite konkurse. Kovo 16 d. paskelbsime devynis laiminguosius, kurie laimės „Kotanyi“ prieskonių komplektus.

Receptus su išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, ir nuotraukomis siųskite el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei miesto, iš kurio esate.

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
#ATEITIESLYDERIAIEkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasKontaktai
GynybaĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėReklaminiai priedai
KomentaraiKonkursaiKultūraLietuvaPrenumerata
Mokslas ir ITPasaulisSportasŠeima ir sveikataKarjera
ŠvietimasTrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"