Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISEKONOMIKASPORTASĮDOMYBĖSGIMTASIS KRAŠTASISTORIJA
ŽMONĖSGAMTA IR AUGINTINIAIŠEIMA IR SVEIKATAMOKSLAS IR ITKULTŪRAŠVIETIMASGYNYBAMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Pica

 
2012 08 29 16:53
Autorės nuotr.
Autorės nuotr.

Padui reikia: miltų, mielių, cukraus, druskos, aliejaus, vandens. Taip pat reikia: kečupo, sūrio, grybų, baziliko, pomidorų, dešros, kumpio.

Ingredientų kiekis priklauso nuo norimos picos didumo. Druskos, mielių ir cukraus maždaug po pusę šaukštelio. Aliejaus 1 valgomas šaukštas. Viską suminkyti iki nelipnios tešlos. Iškočioti apvaliai.

Ant išlyginto picos pado tepame kečupo, geriausias egzotiškas, su įvairių vaisių gabaliukais. Dedame smulkintą dešrą ir plonus griežinėlius kumpio, užbarstome sūrio. Ir tik ant užbarstyto sūrio sudedame pjaustytus grybus. Pabarstome baziliko, kuris suteikia dar geresnį skonį, galima dėti ir šviežių krapų.

Orkaitėje kepti apie 20 min, kai apskrunda padas picos - laikas valgyti :)

Greta Šidlauskaitė, Radviliškis

Norite dalyvauti konkurse? Siųskite itaiškos virtuvės patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Net devyni laimingieji laimės Kotanyi prieskonių rinkinius.

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklama
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITReklaminiai priedai
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasPrenumerata
TrasaŽmonės#ATEITIESLYDERIAI#AUGULIETUVOJEKarjera
#LEGENDOS#SIGNATARŲDNR#ŠIMTMEČIOINOVACIJOS
Visos teisės saugomos © 2013-2018 UAB "Lietuvos žinios"