Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISEKONOMIKASPORTASĮDOMYBĖSGIMTASIS KRAŠTASISTORIJA
ŽMONĖSGAMTA IR AUGINTINIAIŠEIMA IR SVEIKATAMOKSLAS IR ITKULTŪRAŠVIETIMASGYNYBAMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. „Napoleonas“ su lašiša

 
2012 12 11 0:00
Autorės nuotr.
Autorės nuotr.

Reikės: Napoleono torto lakštų, rūkytos lašišos, majonezo (Judita rekomenduoja „Helmans“), svogūnų laiškų ir krapų ryšulėlio, tepamo sūrio „Prezident“ su žalumynais, raudonų ir juodų ikrų.

Napoleono torto lakštas gausiai aptepamas majonezu, dedama susmulkinta rūkyta lašiša,barstomi susmulkinti svogūnų laiškai ir krapai. Tuomet ant viršaus dedamas kitas Napoleono torto lakštas ir vėl viskas dėliojama kaip pirmam lakštui. Sutepus visus lakštus, tortą reikia lengvai paslėgti ir palikti per naktį pastovėti, kad susigertų. Viršus tepamas „Prezident“ tepamo sūrio ir majonezo mišiniu. Puošiamas ikrais ir žalumynais.

Skanaus!

Judita Leonavičienė, Panevėžys

Siųskite savo mėgstamiausio kalėdinio patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
#ATEITIESLYDERIAIEkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasKontaktai
GynybaĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėReklaminiai priedai
KomentaraiKonkursaiKultūraLietuvaPrenumerata
Mokslas ir ITPasaulisSportasŠeima ir sveikataKarjera
ŠvietimasTrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"