Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISEKONOMIKASPORTASĮDOMYBĖSGIMTASIS KRAŠTASISTORIJA
ŽMONĖSGAMTA IR AUGINTINIAIŠEIMA IR SVEIKATAMOKSLAS IR ITKULTŪRAŠVIETIMASGYNYBAMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Marinuota mėsytė

 
2012 07 07 0:00

5 žmonėms reikės: 1 didelio svogūnas, 2 pomodorų padažo (geriausia Kėdainių fabriko), 4 paprikų, 1 šaukšto aštrių garstyčių, 1 šaukštelio žolelių prieskonių, 5 skiltelių česnako, 2 žiupsnelių druskos, 10 šaukštų aliejaus.

5-7 gabaliukai sprandinės (galima išpjovą marinuoti)

Svogūną supjaustyti žiedais, česnaką pasmulkinti, paprika supjaustiti šiaudeliais, sudėti visus prisekonius užpilti aliejumi sudėti mėsyti ir gerai įtrinti, geriausiai palikti per naktį marinavimuisi. Kepti grilyje, kol gražiai apskrus.

Skanaus!

Onutė Kasikevičiūtė, Vilnius

Siųskite ir jūs savo ant grotelių kepto patiekalo receptą, dalyvaukite konkurse ir laimėkite "Kėdainių fabriko" puikių padažų.

Receptus su išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, ir nuotraukomis siųskite el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei miesto, iš kurio esate.

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
#ATEITIESLYDERIAIEkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasKontaktai
GynybaĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėReklaminiai priedai
KomentaraiKonkursaiKultūraLietuvaPrenumerata
Mokslas ir ITPasaulisSportasŠeima ir sveikataKarjera
ŠvietimasTrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"