Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISEKONOMIKASPORTASĮDOMYBĖSGIMTASIS KRAŠTASISTORIJA
ŽMONĖSGAMTA IR AUGINTINIAIŠEIMA IR SVEIKATAMOKSLAS IR ITKULTŪRAŠVIETIMASGYNYBAMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas: Kumpiu apsukta kalakutienos filė

 
2012 12 14 0:00

Patiekalui reikės: 4 gabalėlių kalakutienos filė, 4 plonų riekelių žalio kumpio, 20 g sviesto, 1 v.š. aliejaus, šviežio rozmarino šakelė, maltų juodų pipirų, druskos.

Rozmarino šakelę sukapokite. Kumpio riekeles perpjaukite išilgai į dvi dalis. Paruoškite 4 vyniotinius: nuplautus ir nusausintus kalakutienos gabalėlius apsukite kumpio riekelėmisir apriškite virvele. Tuomet įtrinkite rozmarinais, pipirais ir druska.

Keptuvėje ištirpinkite sviestą, pilkite aliejų ir tolygiai iškepkite vyniotinius. Kepimo laikas priklausys nuo kalakutienos filė storio, pvz., 2-3 cm storio filė reikės kepti 15min.,t.y. po 7-8 min iš kievienos pusės.

Prieš patiekdami nuriškite virveles.

Skanaus!

Jovita Markienė, Joniškis

Siųskite savo mėgstamiausio kalėdinio patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
#ATEITIESLYDERIAIEkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasKontaktai
GynybaĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėReklaminiai priedai
KomentaraiKonkursaiKultūraLietuvaPrenumerata
Mokslas ir ITPasaulisSportasŠeima ir sveikataKarjera
ŠvietimasTrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"