Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISEKONOMIKASPORTASĮDOMYBĖSGIMTASIS KRAŠTASISTORIJA
ŽMONĖSGAMTA IR AUGINTINIAIŠEIMA IR SVEIKATAMOKSLAS IR ITKULTŪRAŠVIETIMASGYNYBAMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Keptas karpis

 
2012 12 20 16:15

Reikės: karpio, 200 g majonezo, 200 g fermentinio sūrio, druskos, juodųjų pipirų, 50 g sviesto arba margarino, stiklinės vandens.

Karpį nuskutame, išskrodžiame. Įtriname druska ir juodaisiais pipirais. Tuomet sudedame į dubenį ir 1 val. palaikome kambario temperatūroje.

Į skardą įpylę stiklinę vandens ir įdėję sviesto arba margarino įklojame karpį. Kepame 200 - 220 laipsnių temperatūros orkaitėje. Baigdami kepti karpį patepame majonezu ir apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu, papuošiame citrina. Patiekalui pagardinti itin tiks daržovės.

Skanaus ir gražių artėjančių švenčių!

Dainora Malinauskytė, Vilnius

Siųskite savo mėgstamiausio kalėdinio patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
#ATEITIESLYDERIAIEkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasKontaktai
GynybaĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėReklaminiai priedai
KomentaraiKonkursaiKultūraLietuvaPrenumerata
Mokslas ir ITPasaulisSportasŠeima ir sveikataKarjera
ŠvietimasTrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"