Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISEKONOMIKASPORTASĮDOMYBĖSGIMTASIS KRAŠTASISTORIJA
ŽMONĖSGAMTA IR AUGINTINIAIŠEIMA IR SVEIKATAMOKSLAS IR ITKULTŪRAŠVIETIMASGYNYBAMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas: Kalėdiniai sausainukai su migdolais

 
2011 12 15 14:00

Sausainukams reikės: 300 g kvietinių miltų, 200 g cukraus, 200 g sviesto, 1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių, 40 migdolų, 70 g sezamų sėklų.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, minkštu sviestu ir cukrumi. Iš tešlos padarykite maždaug 3 cm skersmens cilindrą ir pavoliokite jį sezamų sėklose. Supjaustykite cilindrą 7 mm storio plokštelėmis ir jas dėkite ant kepimo skardos. Į kiekvieną sausainuką negiliai įspauskite po migdolą.

Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.

Neringa

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklama
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITReklaminiai priedai
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasPrenumerata
TrasaŽmonės#ATEITIESLYDERIAI#AUGULIETUVOJEKarjera
#LEGENDOS#SIGNATARŲDNR#ŠIMTMEČIOINOVACIJOS
Visos teisės saugomos © 2013-2018 UAB "Lietuvos žinios"