Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISEKONOMIKASPORTASĮDOMYBĖSGIMTASIS KRAŠTASISTORIJA
ŽMONĖSGAMTA IR AUGINTINIAIŠEIMA IR SVEIKATAMOKSLAS IR ITKULTŪRAŠVIETIMASGYNYBAMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas: Įdarytos krabų lazdelės

 
2013 03 21 12:00

Reikės: krabų lazdelių (12 vnt.), kiaušinių (2 vnt.), kieto sūrio (50 g), 3 česnakų skiltelių, majonezo (3-4 v.š.), konservuotų žaliųjų žirnelių, krapų

Kiaušinius kietai išvirti, ataušinti ir nulupti. Trynius atskirti nuo baltymų. Baltymus smulkiai sukapoti, o trynius smulkiai sutarkuoti. Česnakus nulupti ir sutrinti. Kiaušinių baltymus sumaišyti su tarkuotu sūriu, česnakais, smulkintais krapais ir dviem šaukštais majonezo. Krabų lazdeles atsargiai išvynioti, lygiu, plonu sluoksniu ant jų sutepti įdarą ir vėl susukti. Suktinukų abu galus pamirkyti į likusį majonezą, paskui į tarkuotus trynius. Užkandžius sudėti į plokščią lėkštę, puošti žalumynais ir konservuotais žaliaisiais žirneliais.

Skanaus!

Jurgita Macienė, Šiauliai

  

Iki kovo 22 d. kviečiame pasidalinti jūsų mėgstamiausių velykinių patiekalų receptais. Juos siųskite el.p. zaidimai@lzinios.lt. Visus gautus velykinius receptus publikuosime rubrikoje "Skanaus!". Net dešimčiai laimingųjų padovanosime po Kotanyi prieskonių rinkinį.

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
#ATEITIESLYDERIAIEkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasKontaktai
GynybaĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėReklaminiai priedai
KomentaraiKonkursaiKultūraLietuvaPrenumerata
Mokslas ir ITPasaulisSportasŠeima ir sveikataKarjera
ŠvietimasTrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"