Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISEKONOMIKASPORTASĮDOMYBĖSGIMTASIS KRAŠTASISTORIJA
ŽMONĖSGAMTA IR AUGINTINIAIŠEIMA IR SVEIKATAMOKSLAS IR ITKULTŪRAŠVIETIMASGYNYBAMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Įdaryta lydekaitė su grybais

 
2012 12 11 11:08
Autorės nuotr.
Autorės nuotr.

Reikia didelės lydekos, įdarui: 200 g konservuotų grybų, 2 šaukštai sviesto, 2 svogūnų, 0,5 stiklinės maltų džiūvėsėlių, gabalėlis saliero , petražolės lapelių, druskos, pipirų

Nuimti odą ir įpjauti pilvą žuvytei, bet ne iki galo, palikti galvą ir uodegą su oda.

Odą pamarinuoti su prieskoniais. Nurinkti mėsytę ir ją sumalti Įdarui skirtus produktus smulkiai sukapoti arba sutarkuoti, sumaišyti su nuimta nuo kaulų žuvimi ir prieskoniais ir patroškinti aliejuje ir viską dėti į žuvytės vidų. Gražiai užsiuti ir visą ją ištepti majonezu. Kepti apie 1 ,5 valandos apie 150 laipsnių temperatūroje.

Inesa B.

Siųskite savo mėgstamiausio kalėdinio patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklama
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITReklaminiai priedai
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasPrenumerata
TrasaŽmonės#ATEITIESLYDERIAI#AUGULIETUVOJEKarjera
#LEGENDOS#SIGNATARŲDNR#ŠIMTMEČIOINOVACIJOS
Visos teisės saugomos © 2013-2018 UAB "Lietuvos žinios"