Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISEKONOMIKASPORTASĮDOMYBĖSGIMTASIS KRAŠTASISTORIJA
ŽMONĖSGAMTA IR AUGINTINIAIŠEIMA IR SVEIKATAMOKSLAS IR ITKULTŪRAŠVIETIMASGYNYBAMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Avienos pjausniai

 
2012 06 18 10:54

Reikės: 3 avienos pjaustinių su kauliuku, pusės citrinos, druskos, stambiai grūstų juodujų pipirų, šakelės šviežio rozmarino, šakelės šviežių mėtų, 2 šaukštų alyvuogių aliejaus, svogūno, skiltelės česnako.

Česnaką, svogūną, mėtas ir rozmariną smulkiai supjaustyti ir apibarstyti pjaustinius. Išspausti citrinos sultis, pagardinti pipirais ir druska. Palikti vėsiai pastovėti.

Kepti grilyje apie 15 min., kartkartėmis apversti ir pašlakstyti marinatu.

Skanaus!

Inesa, Vilnius

Siųskite ir jūs savo ant grotelių kepto patiekalo receptą, dalyvaukite konkurse ir laimėkite "Kėdainių fabriko" puikių padažų.

Receptus su išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, ir nuotraukomis siųskite el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei miesto, iš kurio esate.

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklama
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITReklaminiai priedai
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasPrenumerata
TrasaŽmonės#ATEITIESLYDERIAI#AUGULIETUVOJEKarjera
#LEGENDOS#SIGNATARŲDNR#ŠIMTMEČIOINOVACIJOS
Visos teisės saugomos © 2013-2018 UAB "Lietuvos žinios"