Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISEKONOMIKASPORTASĮDOMYBĖSGIMTASIS KRAŠTASISTORIJA
ŽMONĖSGAMTA IR AUGINTINIAIŠEIMA IR SVEIKATAMOKSLAS IR ITKULTŪRAŠVIETIMASGYNYBAMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Karšto pieno pyragas

 
2013 07 17 13:57
beatulia.blogspot.com nuotrauka

Hot milk pie arba Karšto pieno pyragas

4 kiaušiniai

220 g cukraus

keli lašai vanilės esencijos

270 g miltų

2 šaukšteliai kepimo miltelių

300 ml pieno

150 g sviesto

3 šaukštai aguonų

Pieną, sviestą ir aguonas sudedame į prikaistuvį ir kaitiname, kol sviestas ištirps. Kiaušinius su cukrumi plakame iki purios ir baltos masės (apie 5 min. kombaine ar mikseriu). Į kiaušinius suberiame miltus, kepimo miltelius ir supilame vanilės esenciją. Gerai išmaišome. Pabaigoje supilame pieno, sviesto ir aguonų mišinį, dar kartą geria išmaišome.

Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-35 minutes (iki sauso pagaliuko). Galime valgyti tiek šiltą, tiek šaltą.

Viršų glaisčiau cukraus pudra, sumaišyta su citrinos sultimis.

Braškės su pipirais

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
#ATEITIESLYDERIAIEkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasKontaktai
GynybaĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėReklaminiai priedai
KomentaraiKonkursaiKultūraLietuvaPrenumerata
Mokslas ir ITPasaulisSportasŠeima ir sveikataKarjera
ŠvietimasTrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"