Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Jei pageidaujate, galite kontroliuoti ir/arba ištrinti slapukus. Išsamesnė informacija čia https://www.aboutcookies.org/ Jei ištrinsite slapukus, jums gali reikėti rankiniu būdu pakeisti kai kurias parinktis kaskart, kai lankysitės interneto svetainėje, o kai kurios paslaugos ir funkcijos gali neveikti.

Kultūra ir žmonėsGamta ir augintiniaiŠeima ir sveikataMokslas ir ITSportasŠvietimasTrasaĮdomybėsRinkimų maratonas
GIMTASIS KRAŠTAS

Druskininkuose – skaniausias ir kvapniausias čempionatas 

2018 rugpjūčio 9 d. 06:00
Grilio čempionato komanda nugalėtoja „Auksinės žarijos“./Edvardo Balčiaus nuotraukos
Grilio čempionato komanda nugalėtoja „Auksinės žarijos“./Edvardo Balčiaus nuotraukos

Jau penktą kartą sveikatingumo ir poilsio kompleksas „Grand SPA Lietuva“ sukvietė į tradicija tapusį grilio čempionatą! Tai pats kvapniausias, skaniausias ir smagiausias grilio patiekalų gaminimo čempionatas Druskininkuose.

Šiais metais dalyvavo Vokietijos kelionių operatoriaus „Kurtour“ komanda „Barbekur“, „Eglės“ sanatorijos komanda „Egliečiai“ ir „Grand SPA Lietuvos“ komandos „Šimtmečio gaspadinės“ bei „Auksinės žarijos“. Per konkursą kiekviena komanda gamino po keturias dviejų patiekalų – juodojo kardinolo žuvies ir kalakuto krūtinėlės – porcijas.

Dalyvių pasirodymus vertino patyrusi nepriklausoma vertinimo komisija, kurią sudarė reabilitacijos centro UPA restorano vadovė Akvilija Kazakevičienė, Lietuvos ir Baltijos šalių „Unilever“ šefas Renaldas Bujokas, „Sanitex“ technologas Vladislovas Judickas. Kiekvienas patiekalas buvo vertinamas pagal 3 kriterijus: pateikimas, novatoriškumas; bendras patiekalo darnumas, suderinamumas; atlikimo technika.

Šiais metais tarp pagrindinių prizų buvo nakvynės komandų nariams „Magnus“ viešbutyje Kaune, „Palangos vėtros“ viešbutyje Palangoje ir sveikatingumo komplekse „Grand Spa Lietuva“ Druskininkuose. „Grill 2018“ nugalėtojai gavo specialiai rėmėjų įsteigtą taurę – vazą, inkrustuotą sidabru bei gintaru.

Vienas iš pergalę padėjusių pelnyti patiekalų - kalakuto krūtinėlė su šampano puta, šaltalankiuose karamelizuotomis kriaušėmis ir morkų piure.
Vienas iš pergalę padėjusių pelnyti patiekalų - kalakuto krūtinėlė su šampano puta, šaltalankiuose karamelizuotomis kriaušėmis ir morkų piure.

Renginyje buvo gausu viktorinų ir prizų, kuriuos galėjo laimėti kiekvienas renginio svečias. Susirinkusieji džiaugėsi loterijos prizais, tokiais kaip barokamera, kriokabina, SPA namų procedūros su „Gemology“ kosmetika bei neribotos trukmės apsilankymais vandens parke ir daugeliu kitų.

DALINTIS
ŽYMĖS
_
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaKomentaraiKonkursaiReklama
Kultūra ir žmonėsLietuvaMokslas ir ITPasaulisReklaminiai priedai
Rinkimų maratonasSportasŠeima ir sveikataŠvietimasPrenumerata
Trasa#AUGULIETUVOJE#LEGENDOS#SIGNATARŲDNRPrivatumo politika
#ŠIMTMEČIOINOVACIJOSKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2018 UAB "Lietuvos žinios"