Smaližiaus svajonių darbas
Ita­li­jos bend­ro­vė „Fer­re­ro“, ku­ri ga­mi­na šo­ko­la­di­nį kre­mą su rie­šu­tais „Nu­tel­la“, siū­lo sal­du­my­nų mė­gė­jams sva­jo­nių dar­bą. Bend­ro­vė ieš­ko žmo­nių, ku­rie ra­gau­tų ir ver­tin­tų vi­so­kius ing­re­dien­tus, pa­vyz­džiui, įvai­rią ka­ka­vą ir rie­šu­tus.

Į darbą planuojama priimti 60 žmonių. Juslinis vertintojas (taip oficialiai vadinamos šios pareigos) turės dirbti dvi dienas per savaitę bendrovės būstinėje Alboje, Pjemonto regione, esančiame šalies šiaurės vakaruose.

Kaip nurodoma darbo skelbime, patirtis visai nebūtina. Vienintelis reikalavimas kandidatams – būti nealergiškiems maisto produktams ir mokėti naudotis kompiuteriu.

Išrinktieji darbą pradės rugsėjo 30 dieną. Tiesa, pirmiausia jie dar tris mėnesius lankys specialius kursus, supažindinančius su skonio ir uoslės receptoriais bei terminologija.

„Ferrero“ gamina tokius pasaulyje gana gerai žinomus skanėstus kaip „Raffaello“, „Mon Cheri“, „Ferrero Rocher“, „Kinder Surprise“, „Tic Tac“.