Kvapniausias ir skaniausias čempionatas
Jau penk­tą kar­tą „Grand SPA Lie­tu­va“ su­kvie­tė į tra­di­ci­ją ta­pu­sį gri­lio čem­pio­na­tą! Tai pats kvap­niau­sias, ska­niau­sias ir sma­giau­sias gri­lio pa­tie­ka­lų ga­mi­ni­mo čem­pio­na­tas Drus­ki­nin­kuo­se, sa­ko­ma pra­ne­ši­me spau­dai. 

Šiais metais dalyvavusios komandos: kelionių operatoriaus „Kurtour“ iš Vokietijos, komanda – „BARBEKUR“; „Eglės“ sanatorijos komanda – „EGLIEČIAI“; „Grand SPA Lietuva“ komandos „ŠIMTMEČIO GASPADINĖS“ ir „AUKSINĖS ŽARIJOS“. Kiekviena komanda konkurso metu gamino po 4– ias porcijas 2-jų patiekalų: juodojo kardinolo žuvį ir kalakuto krūtinėlę.

Grilio čempionato komanda nugalėtoja „Auksinės žarijos“

Dalyvių pasirodymus vertino patyrusi, nepriklausoma vertinimo komisija: Reabilitacijos centro „UPA“ restorano vadovė – Akvilija Kazakevičienė, Lietuvos ir Pabaltijo „Unilever“ šefas – Renaldas Bujokas; „Sanitex“ technologas – Vladislovas Judickas. Kiekvienas patiekalas buvo vertinamas pagal 3 kriterijus: (A) Pateikimas, novatoriškumas; (B) Bendras patiekalo darnumas, suderinamumas; (C) Atlikimo technika.

Charizmatiškasis renginio vedantysis Dmitrij Panov.

Šiais metais tarp pagrindinių prizų buvo nakvynės komandų nariams „Magnus“ viešbutyje Kaune, nakvynės „Palangos Vėtra“ viešbutyje Palangoje, nakvynės sveikatingumo komplekse „Grand SPA Lietuva“ Druskininkuose. „Grill 2018“ nugalėtojai gavo specialiai rėmėjų įsteigtą taurę – vazą, inkrustuotą sidabru bei gintaru.

Vertinimo komisija.

Renginys buvo gausus viktorinų ir prizų, kuriuos galėjo laimėti kiekvienas renginio svečias. Susirinkusieji džiaugėsi loterijos prizais, tokiais kaip barokamera, kriokabina, SPA namų procedūros su „Gemology“ kosmetika bei neribotos trukmės apsilankymais vandens parke ir daugeliu kitų.